930 x122 grota rece

furt

FURT ÎN VIVO! PITEȘTI. ANGAJAȚI PĂCĂLIȚI

Furt în Vivo! Pitești. Angajați păcăliți. Polițiștii de la Secția 1 din Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de furt.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Oamenii legii au stabilit că în perioada 24 august-4 septembrie 2017 doi bărbați (în vârstă de 35 și, respectiv, de 45 de ani, ambii din municipiul Câmpulung Muscel) ar fi furat în mai multe rânduri țigări și băuturi alcoolice dintr-un magazin situat în incinta complexului comercial Vivo! Pitești.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, cei doi ar fi furat folosindu-se de o „strategie” des uzitată în astfel de cazuri: unul îi distrăgea atenția vânzătoarei, păcălind-o că ar fi interesat să cumpere, iar celălalt fura. Prejudiciul s-ar ridica la 500 de lei.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unor măsuri preventive împotriva celor doi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90