New Profesional Consult 930 x 122

construcţie

GARA PITEŞTI, PROFIL SPECTACULOS

Corpurile de clădire ale viitoarei Gări Piteşti se află într-un stadiu mai avansat de construire, dar nu vor fi finalizate nici pe departe în acest an. Se lucrează la intrarea în gară dinspre bulevardul Republicii, o arcadă metalică prefigurând aspectul viitor al acesteia. Pe câteva sute de metri în stânga şi în dreapta se lucrează, de asemenea, la peroane acoperite și la modernizarea liniilor de cale ferată.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Din cauza unor întârzieri, lucrările care se execută pentru construirea gării se vor finaliza abia în 2015, deşi termenul iniţial era februarie anul acesta.

Viitoarea gară va avea trei corpuri. Proiectul in­clude scări rulante, dotări moderne şi o galerie comercială de tip mall. În locul vechii gări, demolată, este construit corpul A al noii clădiri. Vor exista şase linii de cale ferată, iar dintr-o parte în alta trecerea se va face printr-un pasaj pietonal suspendat. Valoarea investiţiei, care e a Ministerului Transporturilor, investiție realizată cu bani europeni, se ridică la 82.337.000 de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • razvi spune:

    Putem deja sa mergem sa vedem noua gara. Este una din cele mai interesante din tara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90