Donaris 930 x 122

Arges

Dinescu.GH.PNTCD

GEST SURPRIZĂ AL CONSILIERULUI DINESCU! DISPĂRUSE LA REVOLUȚIE!

Astăzi a avut loc un moment inedit în debutul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Consilierul local piteştean Gheorghe Dinescu, preşedintele interimar al PNŢ-CD Argeş, a donat Muzeului Judeţean o lucrare unicat: un album cu fotografii din Argeş de dinainte de anul 1965, album care dispăruse la revoluția din decembrie 1989 din clădirea Palatului Administrativ al judeţului. Cumva volumul a ajuns la Dinescu, iar azi consilierul l-a donat. „Este un album învelit în piele de Cordoba… Am un mesaj pentru toţi cei de aici: forţaţi PSD-ul să facă tot ce se poate pentru ca Argeşul să nu dispară şi să fie capitală de regiune! De asemenea, să aducem înapoi instituţiile deconcentrate care ne-au plecat în alte judeţe!”, a spus țărănistul.

La rândul său, prezent la ședință, Spiridon Cristocea, directorul Muzeului Judeţean, a afirmat că lucrarea este una valoroasă din punct de vedere istoric şi că în curând în posesia instituţiei pe care o conduce va intra şi arhiva PNŢ-CD Argeş, tot ca donaţie.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90