EcoMoto 930×122

Arges

GOSPODĂRII INUNDATE ÎN ARGEŞ

Judeţul Argeş se află de ieri sub cod galben de ninsori și ploi, iar unele zone chiar sub cod portocaliu de inundații, precipitaţiile căzute în special azi-noapte fiind însemnate.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, de la ora 7 a zilei de vineri şi până la ora 7 a zilei de astăzi angajaţii ISU au intervenit pentru evacuarea apei din două curţi, în comuna Bascov şi în oraşul Costeşti.

În plus, serviciile locale voluntare de urgenţă au intervenit pentru evacuarea apei din 13 curţi în localităţile Costeşti, Bascov, Merişani, Lunca Corbului, Stolnici, Negraşi şi Vedea. Principala cauză a inundării curţilor a fost, pe lângă precipitaţiile abundente, colmatarea şanţurilor şi a rigolelor.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

ISU Argeș mai precizează că la această oră în județ nu mai sunt probleme în alimentarea cu energie electrică. (Foto Arhivă: ISU Argeş)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90