930 x122 grota rece

molivisu

EXCLUSIV! GUVERNUL DĂ BANI CU ÎMPRUMUT PENTRU STAȚIUNEA MOLIVIŞU

Guvernul a luat astăzi o decizie extrem de aşteptată de primăriile argeşene Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Cele trei primării nu au banii necesari pentru a-și coperi cota cu care trebuie să participe la construirea staţiunii de schi Molivişu din Munţii Ghiţu. Executivul va împrumuta primăriile cu bani din Trezorerie. Împrumuturile vor fi contractate fără limită de îndatorare, până la sfârşitul lunii iulie, de la Ministerul Finanţelor. Perioada de rambursare a creditelor este de până la 20 de ani.

Consiliul Judeţean Argeș este, de asemenea, asociat în proiect, dar, spre deosebire de cele trei primării, instituția dispune de fonduri proprii pentru acoperirea cotei sale de contribuţie.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

Termenul limită de finalizare a proiectului Molivişu, care beneficiază de finanțare europeană, este decembrie anul acesta. Lucrările sunt mult întârziate. În cazul în care nu vor fi finalizate până la termenul asumat, banii europeni vor trebui returnați, iar de proiect se va alege praful și pulberea.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90