Donaris 930 x 122

culpă

HALUCINANT! VA FI CERCETAT ÎN… LIBERTATE!!!

Incredibil în ce oraș trăim! Deși imaginile surprinse de o cameră de supraveghere video arată limpede intenția, tânărul care astăzi a lovit cu autoturismul un bărbat, el însuși șofer, pe strada Unirii din Pitești va fi cercetat în… libertate. Tragem de aici concluzia că pentru Poliția din Pitești individul nu reprezintă un pericol public și că fapta lui nu ar fi chiar atât de gravă! Revoltător! De neimaginat! „În cauză se desfășoară cercetări cu autorul în stare de libertate. Poliția nu a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.”, declară pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Mădălin Zamfir.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Individului i s-a întocmit dosar penal pentru… vătămare corporală din culpă (!!!) şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Potrivit legii, pentru prima acuzaţie tânărul riscă o condamnare la închisoare între 6 luni şi 2 ani, iar pentru cea de-a doua, între 2 şi 7 ani. Până la proces și până la o eventuală condamnare în justiție mai este, însă, cale lungă! Până una-alta, individul se află bine-mersi în libertate! Incredibil!!!

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Minune, totuși!!! I-a fost reținut permisul auto pentru continuarea cercetărilor!

În contextul discuției noastre, nu are importanță care dintre cei doi șoferi a greșit inițial din punct de vedere al regulilor rutiere. Și nu contează că tânărul ar fi fost sau nu înjurat sau poate chiar amenințat de șoferul căruia avea să-i devină victimă câteva zeci de secunde mai târziu. Nu știu, nu mă pronunț. Să fie clar, însă: dreptate nu îți faci singur și în niciun caz în felul în care și-a făcut acest individ. Exclus!

Detalii și imagini, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/video-socant-imagini-incredibile-de-la-accidentul-de-azi/. (Foto: captură video cameră de supraveghere)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3