New Profesional Consult 930 x 122

gunoi

HAOS LA MUNTE ÎN ARGEȘ. E SCANDALOS!

Haos la munte în Argeș. Ion Sănduloiu, directorul Serviciului Public de Salvamont Argeş, este revoltat de modul scandalos în care se comportă turiştii pe munte.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

„Din păcate, foarte mulţi lasă în urma lor munţi de gunoaie! Pâraiele sunt pline cu PET-uri, iarba este plină de ambalaje şi de resturi, iar focurile pentru grătare se fac necontrolat. Strângem şi noi cât putem, dar nu facem faţă.”, declară Ion Sănduloiu pentru ePitești.

Ce face Jandarmeria montană? Ce păzește Garda de Mediu? Unde sunt amenzile usturătoare? Mizeria ne sufocă, nu doar la munte, ci și la mare sau în orașe și sate. Pe fondul deficitului uriaș de educație și de bun simț al românului de rând, fenomenul a ajuns atât de departe încât doar sancțiunile dure mai pot face ordine. Deocamdată, însă, autoritățile dorm pe ele.

Citiți și: Argeș. Pericol maxim la munte!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3