Donaris 930 x 122

afacere

HOŢII STAU LA PÂNDĂ!

Poliţia a lansat astăzi campania „Protejazăţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!” care se va desfăşura în perioada octombrie – decembrie 2016 la nivel naţional.

Citiți și: Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Campania aduce în atenţia cetăţenilor importanţa propriilor atitudini în reducerea riscului de a fi victime ale furturilor din locuinţe şi din societăţi comerciale.

Activitățile se desfășoară în perioada octombrie – decembrie 2016 şi se adresează atât posesorilor de locuinţe în mediul urban ori de case de vacanţă în mediul rural, cât și administratorilor de societăţi comerciale.Campania  promovează măsurile elementare de autoprotecţie prin prezentarea utilităţii sistemelor tehnice de protejare a locuinţelor şi a sediilor ori a punctelor de lucru ale societăţilor comerciale, ca modalităţi eficiente de prevenire a furturilor.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei ce vor să-și cumpere o locuință!

Pentru ca mesajul campaniei să ajungă la populație, polițiștii participă la târguri şi expoziţii tematice în cadrul cărora prezintă forme eficiente de prevenire a celor două categorii de infracţiuni, precum şi la miniexpoziţii cu tehnică modernă de securitate. De asemenea, au fost realizate 10.000 de broşuri și 2.000 de afişe, adresate cetăţenilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90