930 x122 grota rece

card

CASA_DE_ASIGURARI_DE_SANATATE

NU AI PRIMIT ACASĂ CARDUL DE SĂNĂTATE? IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI!

În luna februarie va începe folosirea cardului naţional de sănătate ca mijloc de identificare a asiguraţilor în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate informează că argeșenii care nu au primit cardul până acum acasă, prin poştă, vor putea ridica documentul de la sediul instituției (Pitești, bulevardul I.C Brătianu, nr.62 – la Centrul de Diagnostic şi Tratament), de la ghișeele de la camera numărul 14. De mâine, 13 ianuarie, cardurile vor putea fi ridicate luni, marți, miercuri și joi între orele 8:30 și 16 și vineri între 8:30 și 14.

Cardul de sănătate îi va fi eliberat titularului sau unei persoane împuternicite, care, pe baza documentului de identitate al titularului, va completa o declaraţie. Modelul declaraţiei poate fi descărcat și în format electronic de pe site-ul C.A.S. Argeş, www.casag.ro, la secțiunea „informații asigurați-carduri naționale de sănătate”. Pe aceeaşi pagină este publicată şi lista persoanelor asigurate ale căror carduri se află la sediul instituţiei.

Citiți și: Poți să scoți bani de pe card, chiar dacă soldul este ZERO!

Doar asiguraţii cu vârste de peste 18 ani vor primi card de sănătate, copiii fiind asiguraţi prin lege. De asemenea, intervențiile de urgenţă fac parte din pachetul minim de servicii medicale şi li se acordă atât persoanelor asigurate, cât şi celor neasigurate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mirita Octavian spune:

    Ce facem noi, cei care am lucrat in cadrul M.Ap.N. sau M.A.I. si nu am primit nici pana acum cardurile de sanatate. Pana cand mai asteptam si cum putem intra in posesia lor ? Este nevoie sa luam noi legatura cu cei de la OPNAS, ii „baraim” mereu pe medicii de familie sau pe dvs. , cei de la CASJ- Arges. Va rugam insistent sa ne comunicati cum anume sa procedam …
    Va multumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3