NOR CURIER 930X122

atac

ÎN ARGEȘ CÂȚIVA URȘI VOR FI ÎMPUȘCAȚI

În ultimele luni au fost semnalate mai multe cazuri în care animale sălbatice, în special urşi şi mistreţi, atacă animale domestice şi gospodăriile oamenilor, în principal în zona de nord, montană, a judeţului Argeş.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Astfel de situaţii se întâlnesc în comune ca Rucăr, Aninoasa sau Vlădeşti.

Deja autorităţile au întocmit 9 dosare pentru despăgubirea în bani a unor argeșeni din Rucăr cărora urșii le-au ucis tot atâtea bovine.

Citiți și: Argeș. Accident! O autocisternă și o mașină, implicate

Prefectul Mihai Oprescu a anunţat astăzi că s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor județene și regionale din domeniul cinegetic şi silvic şi, de comun acord, s-a luat decizia ca pentru rezolvarea problemei să se ceară la centru aprobarea pentru împuşcarea în Argeș în acest an a unui număr de 4 urși. Dacă se va obţine acordul autorităţilor naţionale, numărul urşilor care vor fi împuşcaţi în Argeș ar putea creşte la 6.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3