Donaris 930 x 122

brad

ÎN PITEȘTI S-AU APRINS LUMINILE DE SĂRBĂTORI (VIDEO)

În Pitești programul dedicat Zilei Naţionale a României a culminat în această seară în Piața Primăriei cu festivitatea de aprindere a iluminatului public ornamental de sărbători.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Festivitatea a fost precedată de retragerea cu torţe a militarilor din Garnizoana Pitești, pe traseul Piaţa „Vasile Milea” – Piaţa Primăriei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au fost aprinse atât instalaţiile din bradul de Crăciun montat, ca de obicei, în vecinătatea statuii lui Mircea cel Bătrân, cât şi celelalte lumini din Centru.

Câţiva copii au fost invitaţi de viceprimarul Cornel Ionică să apese butonul de aprindere a iluminatului ornamental. Au reuşit nu din prima, ci după câteva încercări. Miile de piteșteni prezenți au întâmpinat momentul cu aplauze și urale, moment pe care organizatorii l-au marcat prin aruncarea de confetti.

Spre deosebire de ceilalți ani, nu au mai fost și artificii. Conducerea Primăriei a precizat motivul: din respect pentru memoria celor care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv.

Seara s-a încheiat cu un concert al formaţiei Direcţia 5.

Potrivit datelor oficiale, în tot Piteștiul vor fi circa 2.000.000 de becuri în instalaţiile ornamentale de sărbători, toate instalaţiile din oraş urmând să fie aprinse, treptat, până la Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie. De asemenea, vor fi 250 de perdele de beculeţe. Numai în bradul de Crăciun din Piaţa Primăriei, adus de la Piscu Negru, din zona de munte a Argeșului, sunt 45.000 de becuri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3