NOR CURIER 930X122

bloc

ÎN PITEŞTI SE CONSTRUIEȘTE UN NOU BLOC

Zona străzilor Mihail Kogălniceanu – Gheorghe Lazăr din Piteşti (străzi care se intersectează mai jos de bazarul „Gheorghe Lazăr”) era una liniștită.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

De la o vreme, însă, liniştea din zonă este perturbată de zgomotul puternic produs pe un şantier: chiar în intersecţie, pe strada Mihail Kogălniceanu, la nr. 7, se construieşte o clădire care, din punct de vedere urbanistic, nu are legătură cu nimic din ceea ce este în jur (zonă de case).

Firma EFI Inginerie şi Dezvoltare SRL a primit în 2015 de la Primăria Pitești, la poziţia 853 din registru (conform datelor oficiale de pe site-ul Primăriei), autorizaţie de construire pentru un bloc de locuințe colective, cu spații pentru comerț la parter. Blocul ar urma să aibă subsol, parter și 4 etaje.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Municipalitatea susţine că PUD-ul propus spre aprobare s-a încadrat în Planul Urbanistic Zonal şi că nu au fost încălcate elementele urbanistice specifice arealului respectiv.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Pai pe cine supara construcția aceștiu bloc.Dar proprietarul care a vândut terenul?Vecinul care a dat acceptul!sunt mai mulți factori pro.construcție. Mie,personal îmi place zona,ba chiari mi-as dori sa locuiesc intr-un bloc ca acesta.Cred ca o sa arate destul de ok.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90