Donaris 930 x 122

cod

ÎNCĂ UN COD GALBEN, ACUM DE INUNDAŢII

Cod Galben de inundaţii.

Citiți și: Alertă de inundații și viituri! Acum s-a anunțat

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a emis pentru intervalul 11-12 octombrie o avertizare în care arată că debitele râurilor din bazinele hidrografice Argeş şi Vedea vor fi în creştere din cauza precipitaţiilor prognozate şi propagării.

ABAAV avertizează că sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de niveluri şi debite, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

Citiți și: Atenție: Anunț de vreme severă IMEDIATĂ! Ce se întâmplă!

Serviciile de specialitate din cadrul Administrației Bazinale de Apă Argeş-Vedea acţionează în conformitate cu Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA