NOR CURIER 930X122

asfaltare

dn73_campulung

AUTORITĂȚI: A ÎNCEPUT ASFALTAREA PE DN PITEȘTI-BRAȘOV

Prefectul de Argeş, Mihai Oprescu, spune că a primit numeroase sesizări de la cetăţeni cu privire la starea foarte proastă a unei porţiuni importante din drumul național 73 Piteşti-Mioveni-Câmpulung Muscel-Braşov. Este vorba de porţiunea cuprinsă între Bemo şi Valea Stânii.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Gheorghe Mihăiţă, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Piteşti, anunță că astăzi au început lucrările de asfaltare nu doar în zona respectivă, ci şi pe alte porţiuni din drum.

Straco, firma care a câştigat licitaţia, a lucrat până acum la consolidarea podurilor şi la amenajarea rigolelor, iar de curând a pornit staţia de asfalt. Potrivit lui Mihăiță, până în prezent nu s-a putut asfalta din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în special a umezelii. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90