930 x122 grota rece

cale ferată

INCONŞTIENŢĂ LA TRECERILE PESTE CALEA FERATĂ

Inconştienţă la trecerile peste calea ferată. Poliţia Argeş anunţă că a derulat în aceste zile o acţiune – care continuă – pentru prevenirea accidentelor de circulaţie care au loc la trecerile la nivel cu calea ferată.

Citiți și: Argeș: Modernizare absolut necesară în infrastructură: Investiție de 16.400.00 de €!

Astfel, poliţiştii au dat zeci de amenzi, majoritatea pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, fiind reţinute şi mai multe permise de conducere auto. Mulţi şoferi nu s-au oprit pentru a verifica dacă trece trenul, iar alţii s-au angajat în depăşiri aproape de calea ferată, ceea ce este interzis.

Au fost constatate şi defecţiuni tehnice la autovehiculele controlate, fiind reţinute astfel şi certificate de înmatriculare auto.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

În ultimii ani, în Argeş s-au produs mai multe accidente soldate şi cu morţi, şi cu răniţi, din cauza inconştienţei unor şoferi la trecerile de nivel cu calea ferată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA