EcoMoto 930×122

alcoolice

INCONŞTIENŢI! BĂUŢI LA VOLAN

Inconștienți! Băuți la volan. În acest weekend poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş și colegii lor de la Birourile şi Formaţiunile rutiere orăşeneşti şi municipale au dat 324 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 95.625 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 38 de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Poliţiştii din Mioveni au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani din oraşul Mioveni care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, poliţiştii din Valea Mare Pravăţ au prins pe raza comunei Bughea de Sus un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea băut un autoturism. Și în acest caz șoferul s-a ales cu dosar penal. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90