930×122 CAPRA 5

bataie

INCREDIBIL! ŞI-A TĂIAT DUŞMANUL CU SABIA!

Bătaie ca în filmele cu samurai în plin centrul Piteştiului azi-noapte, la un restaurant de fiţe!

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Doi tineri s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost tăiat cu sabia de celălalt! Cezar Iulius Cârţu, de 31 de ani, se afla împreună cu iubita sa în restaurantul „La Strada” din Piteşti, situat într-o clădire a Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş (fostul sediu al Liceului Economic).

Tânărul s-a luat de un alt client, Dan Florin Cârstea (30 de ani), care s-ar fi uitat la iubita lui. Cei doi au ieşit apoi din local să se bată.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Florin Cârstea este cel care, potrivit martorilor oculari, s-ar fi dus şi ar fi luat o sabie din maşină şi l-ar fi tăiat pe Cezar Iulius Cârţu în jurul gâtului.

Victima a ajuns cu taxiul la spital, în stare gravă, dar a fost stabilizat de medici. Aceştia au decis să îl transporte de urgenţă la  Bucureşti, starea lui fiind una critică. Procurorii au demarat o anchetă în acest caz şi îl acuză pe Dan Florin Cârstea de tentativă de omor. (Foto Arhivă: ziaruldepenet.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90