Donaris 930 x 122

bogdan ivan

INEDIT ÎN PITEȘTI. CE PĂRERE AVEȚI? (PROIECT 3D)

Inedit în Pitești. Ce părere aveți? (Proiect 3D). Foarte mulți piteșteni se plâng de aglomerația existentă pe raza municipiului, în special în orele de vârf.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Un exemplu este reprezentat de străzile Armand Călinescu, în zona Colegiului Național ”I.C. Brătianu” și Egalității, la Colegiul Național ”Zinca Golescu”. Pe aceste două străzi, când elevii intră sau ies de la cursuri, traficul este infernal.

De asemenea, riscul producerii accidentelor este ridicat. Pentru a rezolva această situație, municipalitatea a decis să fie amenajate la trecerile de pietoni din vecinătatea instituțiilor de învățământ semafoare cu buton. Amănunte, AICI. Din păcate, însă, pentru șoferi este un adevărat chin să circule pe străzile respective în orele de vârf.

Citiți și: Imagini revoltătoare! Copil filmat atârnând pe geamul deschis al unui BMW

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș (foto 1), vine cu o inițiativă care va ajuta la fluidizarea traficului pe cele două artere de circulație: un pasaj subteran în fața Colegiului ”Brătianu” și o pasarelă în locul trecerii de pietoni de la Colegiul ”Zinca Golescu”.

Inițiativa este susținută de un proiect 3D, din care rezultă că este posibil un astfel de demers pentru fluidizarea traficului din zonele menționate.

Piteșteanul Traian Popa (foto 2), tânărul pasionat de IT (detalii despre Traian, AICI și AICI) a realizat, în urma inițiativei lui Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, mai multe proiecții.

În imagini sunt evidențiate străzile Armand Călinescu și Egalității  după eventuala schimbare.

Piteșteanul precizează că traficul pietonal nu va fi afectat pe cele două artere.

”Conducerea Primăriei Pitești nu trebuie să ignore acest proiect. Elevii celor două colegii vor fi astfel în siguranță, pasajul subteran și pasarela fiind, totodată, soluții reale de decongestionare a traficului sufocant din zonele precizate.”, precizează Bogdan Ivan.

Liderul Pro România Argeș adaugă că vor mai urma astfel de proiecte în colaborare cu publicația ePitești și Traian Popa. Scopul acestora va fi de a propune soluții concrete la problemele cu care se confruntă locuitorii municipiului Pitești. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3