930×122 CAPRA 5

greu

INFERN PE ŞOSELE!

Infern pe şosele! Pe mai multe drumuri naţionale din ţară, inclusiv pe DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel-Braşov traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza aglomeraţiei.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Pe DN1, pe Valea Prahovei, circulaţia se desfăşoară bară la bară, aşa încât Poliţia face un apel la şoferi să opteze şi pentru traseul alternativ de pe culoarul Rucăr-Bran (DN73 Piteşti-Braşov). Problema este că şi acest drum este aglomerat, iar traficul este îngreunat şi de semafoarele montate de firma care reabilitează şoseaua.

Drumul Piteşti-Braşov este în lucru de câţiva ani, dar de abia la anul se estimează că vor fi terminate investiţiile. Problema este că vine iarna, iar traficul va deveni un adevărat infern, iar rute alternative nu există pentru cei nevoiţi să circule pe acest drum (doar de la Valea Mare Pravăţ spre Piteşti se poate merge pe drumul care trece prin Vultureşti spre Mioveni, dar acesta are porţiuni foarte dificile).

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

(Foto descriptiv: Info Trafic Piteşti)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3