930 x122 grota rece

FC ARGES 1953

ÎNGHESUIALĂ! ZECI DE TINERI VOR SĂ JOACE LA FC ARGEŞ 1953! VEZI VIDEO EXCLUSIV!

Prima strigare pentru formarea echipei FC Argeş 1953 s-a dat aseară la stadionul din Ştrand. Aproximativ 30 de tineri şi-au încercat norocul şi au vrut cu tot dinadinsul să se alăture echipei ce va activa în liga a 4 a. Susţinuţi de pe margini, “fotbaliştii” au vrut să demonstreze că ştiu să jongleze mingea. După o scurtă încălzire, împărţiţi în echipe, tinerii cu sau fără experinţă au profitat la maxim de această oportunitate, cei mai buni jucători urmând a fi selecţionaţi.

Citiți și: FC ARGEŞ, OFICIAL ÎN LIGA A III-A

De la această primă selecţie nu puteau lipsi nici fostele glorii, care au ales să se implice şi să ducă mai departe istoria şi tradiţia echipei.

“Mă bucur că suporterii au plecat cu această iniţiativă pe care, ulterior, am dezvoltat-o împreună. Mulţi dintre colegii mei au avut numai cuvinte de laudă, m-au încurajat şi mi-au transmis că o să fie prezenţi la eveniment. Îmi doresc din tot sufletul! O să fiu alături de echipă, o să vin la marea majoritate a jocurilor! Începutul este greu pentru că în 3 săptămâni trebuie să facem şi selecţie, să formăm o echipă, dar şi să alcătuim formaţia de juniori. Am venit cu sufletul deschis şi tot ceea ce depinde de mine o fac cu mare drag!”, spune Jean Vlădoiu, fostul jucător de glorie al lui FC Argeş.

Citiți și: FC ARGEȘ 1953, „EXPULZATĂ” DIN ȘTRAND! AFLĂ UNDE VA JUCA!

“Mă bucur că au ajuns şi entuziasmul nostru continuă. E important să ducem lucrul acesta mai departe. Aşteptăm în continuare jucători pentru selecţii! Vă ţinem la curent!”, spune şi Florin Dobre, preşedintele asociaţiei Fan Club FC Argeş.

În timpul “meciului”, suporterii au scandat în mai multe rânduri: “Argeş nu moare!”

Alte selecţii vor avea loc joi şi sâmbătă.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90