930×122 CAPRA 5

alex pirvu

ALEX PÎRVU: „VREAU SĂ CÂNT LA MILANO, LONDRA, PARIS, VIENA”

Participarea lui la show-ul tv „Next Star” nu a fost pentru Alex Andrei Pîrvu nici începutul și, cu atât mai puțin, nici sfârșitul carierei sale muzicale. Emisiunea i-a adus băiețelului nevăzător din Pitești (elev al liceului de artă „Dinu Lipatti”) notorietate și a reprezentat un nou argument în favoarea ideii de a continua. După ce l-a cunoscut personal pe Marcel Pavel, își dorește să cânte și cu alți mari artiști români și să ajungă pe marile scene ale lumii, așa cum mărturisește într-un interviu acordat site-lui nostru.

Citiți și: PITEȘTI: SHOW LA TEATRU. CÂNTĂREȚI CELEBRI

Cum te simți când ești pe scenă?

-Deși pășesc de fiecare dată cu emoție pe scenă, încerc să ofer publicului tot ce am mai bun. Dacă nu ai emoții nu poți transmite. Sunt doar un om care iubește muzica și căruia îi place să cânte. Simt că asta este vocația mea.

Citiți și: ALEX PÎRVU, LA PREMIEREA ASOCIAȚIILOR DE BLOC

Care este conexiunea pe care o ai cu publicul?

-Chiar dacă nu am o prea îndelungată experiență, simt publicul încă de la început. Îmi place foarte mult să aud intensitatea aplauzelor, iar pentru mine este dovada că am ajuns la inimile celor care mă ascultă. Aplauzele sunt pentru un artist cel mai râvnit cadou. În același timp, însă, sunt conștient că oricât talent ar exista și un muzician poate să dea rateuri, iar succesul înseamnă muncă. Trebuie să ai multă răbdare, perseverență și disciplină ca să poți să faci un lucru ca acesta, adică să urci pe scenă. Nu se poate fără.

Unde vei mai avea concerte pe viitor?

-Particip de aproape 4 ani la nenumărate concursuri și festivaluri pentru copii, printre care cele mai importante au fost Cerbul de Aur Junior, Mamaia Copiilor, Volare, Suflet de Stea, unde am obținut premii importante. Merită amintită și prestația din show-ul tv Next Star, acolo unde am fost finalist. Îmi doresc o carieră în muzică. De aceea visez la prestații artistice pe toate marile scene ale lumii: Milano, Londra, Paris, Viena…

Cu ce mari artiști din România vrei să colaborezi?

-Cu ocazia participării  la show-ul Next Star l-am întâlnit pe Marcel Pavel, care m-a invitat să cântăm în duet melodia My way, în cadrul concertului său Christmas Very Classic. Colaborarea cu Marcel a reprezentat pentru mine un vis împlinit și cea mai mare realizare în plan artistic de până acum. Îmi doresc să cânt alături de Monica Anghel, de Luminița Anghel și de Nico (foto), mari artiste pe care am avut onoarea să le cunosc cu acest prilej.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90