New Profesional Consult 930 x 122

Denisa Maria Dan

EA ESTE NOUA MEMBRĂ A TRUPEI ZEN!

Denisa Maria Dan are 15 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. Iubeşte muzica uşoară încă de când era la grădiniţă, iar acum pasiunea sa a prins contur, de aproximativ două luni Denisa făcând parte din trupa Zen.

Citiți și: ABSOLVENTĂ DE „LIPATTI”, SOLISTĂ DE MUZICĂ UȘOARĂ ȘI POPULARĂ (VIDEO)

La ce vârstă ai început să cânţi?

-De când eram la grădiniţă îmi plăcea să cânt, o făceam ori de câte ori aveam ocazia. În clasa a IV-a pasiunea mea pentru muzică devenea din ce în ce mai mare, deja căutam melodii pe internet şi făceam karaoke prin casă. Pot spune că mi-am format un timbru vocal, iar acum m-am apucat de canto.

Cum a început colaborarea ta cu trupa Zen?

-Colaborarea mea a început cu ajutorul Ştefaniei Vorovenci. Ea a fost solista lor când trupa se numea Focul Viu. În momentul în care m-a întrebat dacă sunt interesată să-i iau locul, am acceptat fără să stau pe gânduri. Am fost să-i cunosc pe membrii trupei şi să mă asculte cântând. Au rămas plăcut surprinşi având în vedere lipsa orelor mele de canto, aşa că m-au acceptat în trupă.

Ai avut ocazia până acum să participi la vreun concurs?

-Prima mea apariţie a fost la Balul Bobocilor. Pot spune că acolo am avut o ocazie foarte bună de a mă afirma, chiar dacă am luat locul 3 ,,Miss Popularitate’’. În rest, participam des în şcoala generală la concursuri de karaoke și câștigam de fiecare dată premiul I.

Ce reprezintă muzica pentru tine?

-Muzica pentru mine reprezintă un întreg univers, unul plin cu stări precum fericire, tristeţe şi iubire. Pe toate le găsesc în această artă! Am trecut prin multe cu muzica în minte și am fredonat şi în cele mai urâte momente din viaţă doar ca să alin acea stare. Nu pot să trăiesc fără muzică, fără această lume a mea şi cred că şi a multora.

Care sunt planurile tale?

Am câteva idei în ceea ce priveşte viitorul meu. Vreau să ajung medic, mă pasionează biologia şi chimia.

Vei continua şi cu muzica?

-Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, e imprevizibil. În acest moment pot spune că mi-aş dori să continui cu muzica, însă poate că voi întâmpina situaţii în care voi fi nevoită să aleg între ea şi altceva.

Trupa Zen poate fi ascultată aici: https://www.facebook.com/photo.php?v=476480572479647&set=o.695004413852566&type=2&theater.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA