New Profesional Consult 930 x 122

smile credit ifn

(P) UN CREDIT LA SMILE CREDIT SE OBȚINE FOARTE SIMPLU ȘI FOARTE RAPID

(Publicitate): Un credit la Smile Credit se obține foarte simplu și foarte rapid.

Citiți și: SMILE CREDIT IFN: „NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE CREDITELE CU DOBÂNDĂ 0!”

Cristian Lungoci este director executiv la Smile Credit IFN, una dintre instituțiile financiare cele mai apreciate pe piața creditelor rapide. Într-o perioadă în care se vorbește mult despre IFN-uri și despre dobânzile uriașe, am considerat de cuviință să vedem despre ce este vorba în acest domeniu.

În primul rând, ce este un IFN?

– Un IFN este o instituție financiară nebancară, de aici vine prescurtarea. Este o societate care oferă împrumuturi legale, dar fără a fi o bancă. Spre deosebire de o bancă normală, IFN-ul nu poate oferi toată gama de servicii financiare. De exemplu, la un IFN nu se pot deschide conturi pentru clienți și nici nu se pot atrage depozite. Cu toate acestea, IFN-urile funcționează perfect legal, fiind monitorizate de Banca Națională a României.

Dacă un IFN este la fel ca orice bancă, de ce aș împrumuta bani de aici, în loc să mă duc la o bancă?

– Din foarte, foarte multe motive. În primul rând, IFN-urile acordă și credite pentru rău platnici, care nu ar avea nici cea mai mică șansă de a primi finanțare de la o instituție bancară normală. Pentru a centraliza datele despre clienții lor, băncile din România au fondat în 2014 o entitate numită Biroul de Credit. Dacă ai avut vreodată restanțe la plata unui credit sau a unei rate, atunci cu siguranță ai fost înscris în baza de date a Biroului și este practic exclus să mai primești un împrumut bancar în viitor. Cele mai multe IFN-uri acordă împrumuturi și pentru acești oameni. Smile Credit este unul dintre ele.

Atât?

– Nu. Un credit la Smile Credit se obține foarte simplu și foarte rapid. La fel de important este și faptul că nu ai nevoie de niciun fel de garanții sau de alte persoane care să garanteze pentru tine. Poți să stai liniștit, nu riști să fii executat silit și să rămâi fără casă sau mașină în cazul nefericit în care nu reușești să plătești la timp. Valoarea și durata contractului sunt la alegerea clientului.

Pot împrumuta și 200 de lei?

– La un IFN, da. La o bancă, nu. La Smile Credit, poți împrumuta bani și pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Există chiar și împrumuturi pe care le poți rambursa integral a doua zi.

Dar de ce sunt dobânzile mai mari decât la bănci?

– Pentru că un IFN nu-ți cere garanții. Și atunci singura garanție rămâne conștiința celui care împrumută. El știe că dacă întârzie returnarea banilor, atunci dobânda crește. Cu cât înapoiază mai repede banii, cu atât dobânda este mai mică. E destul de simplu.

Trebuie să explic de ce am nevoie de bani? Băncile îmi cer asta.

– Poți folosi banii în orice scop vrei, fără a fi nevoie să aduci documente justificative. Nici măcar nu te va întreba nimeni ce ai de gând să faci cu banii. Pentru un credit la Smile Credit nu ai nevoie decât de buletin și un venit pe care să-l încasezi pe un card bancar. Atât.

Ce condiții se impun, totuși?

– Trebuie să ai minimum 18 ani împliniți. O condiție obligatorie este să faci dovada unui venit minim lunar, care începe de regulă de la 650 de lei. Acest venit nu trebuie să fie neapărat un salariu, ci orice sursă constantă de bani. Smile Credit vrea doar să se asigure că ai posibilitatea de a returna creditul, așa că acceptă multe alte variante: pensii, venituri din chirii și dividende sau chiar activități independente cu caracter permanent. Totul se face on-line, din fața calculatorului, sau chiar de pe telefon. Trebuie să trimiți doar o poză cu actul de identitate, să completezi un formular de credit pe site și primești rapid banii direct în cont sau pe card.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90