Donaris 930 x 122

cristian ionuț minea

TINERII ȘI PASIUNILE LOR: DANS ȘI FOTOGRAFIE CU IONUȚ MINEA DE LA „LIPATTI”

În vârstă de 17 ani, Cristian Ionuţ Minea este elev la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti. Tânărul are propria lui trupă de dans, cântă la pian și chitară, dar este pasionat și de fotografie și desen.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

Cum ai ajuns să înfiinţezi o trupă de dans?

-Totul a început în timp ce urmam cursuri de street dance la Casa de Cultură a Studenţilor. După ce am acumulat cunoştinte despre stilurile de dans şi mi-am ales stilul meu propriu, mi-a venit ideea să particip la concursuri. Nu o puteam face de unul singur și prin urmare am apelat la câțiva prieteni care dansau diferite stiluri. Astfel, în urmă cu un an şi jumătate, s-a format Insidious Crew, o trupă care dansează mai multe stiluri, cum ar fi popping, breakdance şi street dance. Trupa numără acum 13 persoane, dar suntem în căutare de noi membri.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Aveți premii câștigate? Sunteţi solicitaţi să participați la diverse evenimente?

-Pot spune că da! Avem deja la activ trei premii: la Talent Show (Interact) faza locală locul 3 și locul 1, performanță care ne-a trimis mai departe la faza naţională, şi menţiune la Argeşenii au Talent. Suntem solicitaţi la petreceri private şi la concursuri organizate de Interact Piteşti şi Consiliul Judeţean al Elevilor.

Trecem acum la cealaltă mare pasiune a ta: fotografia.

-Da… Este o pasiune pe care mi-am descoperit-o în urmă cu doi ani şi jumătate. La început a fost pură pasiune. De asemenea, curiozitatea de a încerca lucruri noi. Pe parcurs s-a transformat într-un job. Banii pe care îi câştig ca fotograf sunt ca un bonus pentru munca şi efortul depus.

Mai ai şi alte pasiuni?

-Printre pasiunile mele se numără şi cântatul la pian și la chitară, dar şi desenul, pe care îl studiez în prezent la liceu.

Ce te vezi făcând peste câţiva ani? Cu ce vei continua?

-Cel mai probabil, cu dansul şi fotografia. Aş dori să urmez o facultate de graphic design şi fotografie din California-Statele Unite ale Americii și, în paralel, o facultate de coregrafie. (Foto: Facebook Ionut Cristian)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90