NOR CURIER 930X122

iohannis

IOHANNIS, VIZITĂ ÎN PITEŞTI?

Iohannis, vizită în Piteşti? Primăria Piteşti a transmis până acum sute de invitaţii în ţară şi în străinătate pentru ediţia cu numărul 40 a Simfoniei Lalelelor, care se va desfăşura în perioada 21-23 aprilie 2017.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Potrivit primarului Cornel Ionică, au fost invitaţi, printre alţii, preşedintele României, Klaus Iohannis, premierul Sorin Grindeanu şi miniştrii cabinetului său, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, dar şi numeroşi parlamentari şi ambasadori ai unor ţări care au reprezentanţe la Bucureşti. De asemenea, au fost făcute invitaţii şi pentru delegaţii din oraşe înfrăţite cu Piteştiul, ca de exemplu Kragujevac din Serbia şi Tynaarlo din Olanda.

„Până acum nu am primit nicio confirmare. Nu primim de obicei confirmări. Sperăm să vină la Simfonia Lalelelor cât mai multe personalităţi din ţară şi din străinătate. De regulă, în cazul preşedintelui României primim pe diferite canale speciale anumite semnale că urmează să vină în Piteşti. Până acum nu am primit astfel de semnale, dar mai este timp.”, ne-a declarat primarul Cornel Ionică. (Sursă foto: evz.ro) 

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90