New Profesional Consult 930 x 122

Capitol

ISU A ÎNCHIS UN CUNOSCUT RESTAURANT DIN PITEŞTI!

Comandantul adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, colonelul Ion Popescu, a anunţat cu puțin timp în urmă că un cunoscut restaurant din Pitești a fost sigilat (închis).

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

De fapt, potrivit sursei citate, toate cele patru locaţii ale complexului au fost închise pentru că nu aveau autorizaţie de securitate la incendii. Mai mult, căile de evacuare nu erau dimensionate corespunzător normelor în vigoare, a precizat colonelul Ion Popescu.

Este vorba de complexul Capitol.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

Obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu poate dura foarte mult în prezent, deoarece există numeroase solicitări în acest sens după carnagiul din clubul bucureștean Colectiv, iar specialişti în domeniu sunt puţini în județ.

„Pe lângă acest agent economic, am mai făcut verificări la alte 4 restaurante. Am dat amenzi totale în valoare de 260.000 de lei, în special pentru că au fost făcute fără aviz modificări de construcție. Controalele la unităţile de comerţ şi turism au început pe 9 noiembrie, iar acestea vor continua. Avem 608 obiective de verificat în tot judeţul.”, a precizat colonelul. (Foto: Alex Popa.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3