930×122 CAPRA 5

biserici

biserica_palanga

DUMNEZEU SĂ-I IERTE! BISERICI DIN ARGEŞ, AMENDATE!

În această dimineaţă a avut loc şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Argeș, ocazie cu care au fost prezentate principalele măsuri de asigurare a liniştii şi ordinii publice şi pentru protecţia consumatorilor pe perioada sărbătorilor pascale.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat că a dat 21 de amenzi pentru lăcaşuri de cult în care nu au fost respectate normele de prevenire şi stingere a incendiilor. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 15.000 de lei. Au fost verificate 93 de biserici, principalele deficienţe depistate fiind legate de echipamente defecte.

În aceeaşi perioadă (8-22 aprilie) Oficiul Județean pentru Protecţia Consumatorilor le-a dat comercianţilor 82 de amenzi în valoare de 266.000 de lei, iar Direcţia Sanitară Veterinară, alte 22 de sancţiuni, însumând 36.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3