Donaris 930 x 122

Arges

6 JANDARMI ARGEŞENI, ÎN MAREA BRITANIE

Jandarmeria Argeş a făcut demersurile necesare pentru aplicarea ca partener alături de Inspectoratul Şcolar (aplicantul principal), Centrul Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională şi organizaţia „Salvaţi Copiii” la un proiect  de mobilitate finanţat din fonduri europene în cadrul programului Erasmus+.

Citiți și: A nins în Argeș!

În contextul activităţilor preliminare proiectului, a avut loc o întâlnire între acești parteneri pentru informarea reciprocă despre acțiunile desfăşurate cu scopul prevenirii violenţei în școli, pentru constituirea echipelor manageriale de proiect şi stabilirea calendarului de lucru.

Astfel, 6 jandarmi argeşeni care au calitatea de formator în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale vor merge în Marea Britanie în perioada ianuarie-iulie 2015. Jandarmii vor fi implicaţi în studii de caz și workshop-uri și se vor întâlni cu reprezentanţii instituţiilor cointeresate în managementul problematicii violenţei şcolare (specialişti în educaţie şi formare, reprezentanţi ai instituţiilor omoloage Jandarmeriei, oficialităţi din instituţii publice, manageri şcolari și membri ai Consiliilor de Administraţie ai unor unități de învățământ din Marea Britanie).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90