SMART KIDS 930X122

medici

2 DOCTORI DIN PITEȘTI, VIZAȚI DE PERCHEZIȚII

Poliţia Argeş a făcut în urmă cu puţin timp o serie de precizări despre persoanele vizate de percheziţiile desfășurate astăzi într-un dosar cu acuzații de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals şi înşelăciune, care ar fi fost săvârşite de medici specialişti psihiatri.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Conform Poliţiei Argeş, este vorba de doi medici dintr-un centru de sănătate, ajutați de 4 asistente medicale. Potrivit sursei citate, doctorii vizaţi ar fi Eli Morman şi Valerian Azamfirei, ambii medici primari în psihiatrie și angajaţi la Centrul de Medicină Mintală (fostul LSM) din Piteşti.

Medicii, spune Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ar fi procedat „la internarea fictivă a persoanelor interesate, cărora le eliberau, în schimbul unor sume de bani (cca. 500 de lei la fiecare internare), documente medicale care confirmau încadrarea în grad de invaliditate, deşi, în realitate, beneficiarii nu sufereau de afecţiunile respective, creându-se prejudicii Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale şi de Sănătate (FNUASS), atât prin cheltuirea nejustificată a sumelor alocate pentru internare, cât şi prin faptul că persoanele beneficiare ale diagnosticelor nereale primeau pensie de invaliditate în mod necuvenit.

Citiți și: Breaking: Percheziții! Infractori „mondiali” luați pe sus de mascați

Cercetările efectuate până în prezent au evidenţiat faptul că, în intervalul aprilie-iunie 2015, 288 de persoane ar fi beneficiat de internare în scopul întrunirii condiţiilor de încadrare în grad de invaliditate.”

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-in-arges-la-medici-psihiatri/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3