SMART KIDS 930X122

dna

ACUM! PERCHEZIȚII DNA ÎN PITEȘTI!

La această oră în Pitești au loc percheziții ale procurorilor DNA. Sunt vizate fapte de corupție care, potrivit DNA, au prejudiciat grav bugetul asigurărilor sociale de stat.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție care au avut drept consecință prejudicierea gravă a bugetului asigurărilor sociale. În cursul zilei de 11 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 5 locații situate în municipiul Pitești, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.”, precizează DNA într-un comunicat de presă.

Perchezițiile vizează mai multe cabinete de medicină a muncii din incinta Policlinicii de pe bulevardul „I.C. Brătianu” și Casa Județeană de Pensii Argeș. Anchetatorii ar suspecta câțiva medici că ar fi încadrat fără temei diverse persoane în diferite grade de invaliditate pentru ca acestea să poată beneficia de pensie de boală.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA