Donaris 930 x 122

adrian nastase

ADRIAN NĂSTASE, ELIBERAT

Adrian Năstase va fi liber.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Completul de judecată de la Tribunalul Ilfov a decis în urmă cu puțin timp eliberarea lui din închisoare. Năstase va fi eliberat condiționat pentru că a executat o treime (datorită vârstei) din pedeapsa de patru ani și șase luni de pușcărie la care a fost condamnat după contopirea pedepselor în dosarele „Zambaccian” și „Trofeul Calității”, treime din care i s-a mai scăzut o perioadă ca urmare a diverselor activități desfășurate în penitenciar și apreciate pozitiv de judecători. Tribunalul a confirmat astfel o hotărâre anterioară a Judecătoriei Sectorului 4 din București, respingând cererea DNA de menținere a arestului.

Hotărârea de astăzi este definitivă. Prin urmare, în această seară Adrian Năstase va părăsi penitenciarul Jilava. (Foto: business24.ro)

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3