New Profesional Consult 930 x 122

Arges

BACTERIA UCIGAȘĂ – CE ANALIZE A CERUT PARCHETUL

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis un comunicat de presă. În comunicat sunt informații noi despre dosarul penal deschis în privința fetiței din Topoloveni-Argeș care a murit în urma unei infecții grave și al celorlalți copii bolnavi din județ care fac obiectul acestui caz.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti s-a constituit la data de 10 februarie 2016 o cauză cu privire la decesul minorei O.D.M.

Având în vedere complexitatea cauzei, la data de 11 februarie 2016 Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a preluat dosarul penal în vederea efectuării urmăririi penale cu privire la împrejurările în care a survenit decesul minorei menţionate anterior, precum şi cu privire la îmbolnăvirea mai multor minori cu vârste de până la 3 ani şi 2 luni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pentru lămurirea situaţiei de fapt s-a solicitat efectuarea unor analize de specialitate Direcţiei de Sănătate Publică Argeş și Agenţiei Naţionale de Mediu, fiind solicitate inclusiv analize cu privire la apa potabilă furnizată în oraşele Piteşti, Câmpulung şi Topoloveni.

Totodată, au fost ridicate probe din alimentele consumate de minora O.D.M. spre a fi analizate, precum şi documentele medicale întocmite de unităţile spitaliceşti la internarea minorilor. În prezent ofiţerii de poliţie judiciară audiază mai multe persoane.

Cercetările penale sunt efectuate de ofiţerii de poliţie din cadrul I.P.J. Argeş – Serviciul Investigaţii Criminale şi I.G.P.R. – Direcţia Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.”, se arată în comunicat.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90