SMART KIDS 930X122

catalin radulescu

CĂTĂLIN RĂDULESCU, MESAJ DUR ÎMPOTRIVA PROCURORULUI DNA: „BĂSIST, STALINIST, SECURIST”

DNA a anunțat vineri trimiterea în judecată sub control judiciar a deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu. Amintim că procurorii anticorupție îl acuză pe parlamentar de „efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și dare de mită.” Ulterior anunțului Cătălin Rădulescu a publicat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa procurorului DNA care a instrumentat dosarul, dar și a celor care ar fi făcut autodenunțuri în acest caz.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Rădulescu precizează în mesaj că i-a spus procurorului de caz că după alegerile prezidențiale va depune plângere penală împotriva sa. „Dragi prieteni, colegi de partid, simpatizanți, susținători și votanți, colegi parlamentari: astăzi (n.r. – ieri), în Vinerea Mare, un procuror băsist, stalinist și securist, fără etică și deontologie profesională, care nu are ce să caute în elita procurorilor din Parchete, a ales, cu o rapiditate demnă de cartea recordurilor, după nici două luni, să considere că are suficiente probe să facă un dosar POLITIC, pe care să îl trimită in instanță. Acest organ securisto stalinist, fără credință în DUMNEZEU, s-a grăbit ca în două luni (când alte dosare trenează de 5-6-7 ani) să facă un dosar al unui alt lider PSD ca să își ia premiul, prima și avansarea băsesciană.

Cu o săptămână în urmă, în fața avocaților mei l-am anunțat pe acest procuror DNA că după alegerile prezidențiale din noiembrie îi voi face plângere penală pentru: 1.Că de față cu avocatii mei mi-a spus că am fost destul vocal acum 2 ani în Piața Universității, când strigam împotriva lui Boc și Băsescu (deci a recunoscut în fapt că e un dosar politic). 2.Că i-a amenințat pe consilierii mei, sora și alți angajați care nu scriau ce vroia el. 3.Că a hărțuit fiecare prieten, om de afaceri, partener cu care am vorbit la telefon.”, scrie deputatul PSD de Argeș pe contul lui de Facebook. Declarându-se nevinovat, Cătălin Rădulescu mai scrie că cele care i se întâmplă ar face parte dintr-un plan de discreditare a Partidului Social Democrat. În opinia sa, dovadă stau numeroasele cazuri de PSD-iști care au intrat în ultima vreme în vizorul DNA.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Rădulescu a avut ceva să le transmită și celor care ar fi făcut autodenunțuri în acest dosar, dar și colegilor săi din PSD despre care spune că îl evită de când are aceste probleme: „Celor doi neoameni, Ivănescu și Adam, care au ales să facă autodenunțuri comandate de procurorul DNA le doresc Paște fericit și DUMNEZEU să îi judece și să îi pedepsească pe ei și familiile lor pentru tot RĂUL făcut mie și familiei mele la comandă, pentru minciunile și murdăriile lor. (…) Așa zișilor prieteni sau colegi de partid care mă evită de când s-a întâmplat asta le doresc Paște fericit și mă bucur că acum îi cunosc, iar tuturor celorlalți care sunt alături, vă prețuiesc și vă am în sufletul meu. DUMNEZEU să vă lumineze calea și să fiți fericiți. Sunt sigur că în decembrie vom învinge și nu vom ierta pe niciunul care a făcut rău și se va realiza DREPTATEA PÂNĂ LA CAPĂT.”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • JUSTITIARUL spune:

    APROPO …. PE AVOCATI I-AI PLATIT ? M-AS MIRA CA ASTA E GENUL TAU , SA NU PLATESTI NIMIK . CA LA ASTFALTARI .

  • JUSTITIARUL spune:

    NU TE ENERVA PREA TARE CA IAR ITI DA SANGELE PE NAS CA DE CRACIUN …

  • ALIN spune:

    CĂTĂLIN RĂDULESCU, MESAJ DUR ÎMPOTRIVA PROCURORULUI DNA: „BĂSIST, STALINIST, SECURIST”
    TU CE ESTI ?

  • Ana spune:

    Din punctul meu de vedere, este extrem de gresit – si periculos – ce a facut domnul Radulescu. Lasand preferintele politice deoparte, acesta a fost un atac asupra unei institutii de stat; o amenintare. Este o infractiune. Daca ar fi fost un simplu om, inocent, care nu este anchetat de catre cei pe care ii blasfemeaza, ar fi fost altceva, o simpla opinie. Insa domnul Radulescu este sub privirile autoritatilor iar acest gest de prost gust a aratat un oarecare simt al vinovatiei. Pana una alta, DNAul nu ancheteaza la nimereala.

  • piposu spune:

    Bravo DNA.CONFISCATILE AVERILE LA TOTI ESCROCII DIN ROMANIA

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90