Donaris 930 x 122

bica

EXCLUSIV! CĂTĂLIN TEODORESCU: „EVALUATORUL ARE ÎNTREAGA RESPONSABILITATE”

Deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş, confirmă faptul că a făcut parte din comisia din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor care în 2011 l-ar fi despăgubit ilegal pe Gheorghe Stelian. Într-o declarație pentru ePitești, Teodorescu spune, însă, că nu a avut vreun atribut din punct de vedere al stabilirii valorii terenului.

Citiți și: SLAVĂ DOMNULUI! ION POPA NU MAI CANDIDEAZĂ

„Da, este adevărat că am făcut parte din comisia respectivă, componenţa ei a fost decisă de premier, dar nu comisia a stabilit valoarea terenului. A fost un evaluator autorizat, nu am eu cum să spun din birou şi fără să mă pricep dacă un teren costă atât sau atât. De aceea există un evaluator. Comisia poate respinge sau nu un raport de evaluare, dar, de obicei, nu ai motive să respingi un raport, pentru că evaluatorul are întreaga responsabilitate. Alte amănunte nu cunosc, nu ştiu de ce s-a ajuns la reţinerele pe care le-a făcut DNA.”, ne-a declarat Cătălin Teodorescu.

Vă reamintim că procurorii DNA i-au reţinut aseară pe şefa DIICOT, Alina Bica, pe Lăcrămioara Alexandru şi pe Dragoş Bogdan, fost vicepreşedinte al ANAF, pentru abuz în serviciu, după ce Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP din care cei trei au făcut parte a acordat, în 2011, o despăgubire pentru un teren supraevaluat din Capitală. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/mediafax-catalin-teodorescu-alaturi-de-alina-bica-comisia-care-ar-fi-despagubit-ilegal/.

Citiți și: AMBII DEPUTAŢI DIN COLEGIUL PITEŞTI-SUD, SUB CONTROL JUDICIAR

UPDATE: Potrivit B 1 TV, DNA ar fi început urmărirea penală împotriva lui Cătălin Teodorescu sub acuzația de abuz în serviciu. Nu există, însă, un anunț oficial în acest sens din partea DNA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3