EcoMoto 930×122

amânare

CĂTĂLIN TEODORESCU, LA COMISIA JURIDICĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR: „NU AM VĂZUT PROBELE DNA!”

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost astăzi la Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor care a pus în discuţie cererea DNA de a încuviinţa arestarea sa preventivă în dosarul despăgubirilor supraevaluate acordate de o comisie specială a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Ca urmare a cererii avocatului său, Cătălin Teodorescu a obţinut o amânare de aproape o săptămână, cazul său urmând să fie discutat de abia marţea viitoare, cel mai probabil, după cum a spus preşedintele Comisiei Juridice.

La ieşirea de la şedinţa Comisiei Juridice, Cătălin Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia. „Am cerut o amânare deoarece trebuie să vedem probele la dosar. Nu am văzut până acum nicio probă. Or, în ceea ce mă priveşte, singura probă pe care o are DNA împotriva mea este că am făcut parte din comisia de acordare a despăgubirilor şi nimic mai mult.”, a declarat Teodorescu.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

În acelaşi dosar sunt deja arestate preventiv mai multe persoane, inclusiv fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Acestea sunt acuzate că prin despăgubirile acordate unor persoane au adus un prejudiciu de peste 60.000.000 de euro statului român.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90