930×122 CAPRA 5

5 ani

CORNEL PENESCU, 5 ANI DE PUȘCĂRIE DUPĂ CONTOPIREA CONDAMNĂRILOR

Cornel Penescu, aflat în Penitenciarul Ploieşti cu condamnări definitive în şapte dosare penale şi care a cerut contopirea pedepselor, va executa 5 ani de pușcărie, după ce Tribunalul Prahova a admis solicitarea lui, anunță Mediafax.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

Hotărârea în cazul fostului finanţator al lui FC Argeş și patron al grupului de firme PIC nu este, însă, definitivă, putând fi contestată în maxim trei zile de la comunicarea sa.

În urma contopirii pedepselor din cele şapte dosare penale, Tribunalul Prahova a decis să-i aplice lui Cornel Penescu pedeapsa cea mai grea, respectiv aceea de cinci ani de închisoare, la care a adăugat pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a alege şi a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat sau de a avea orice funcţie de conducere, decizie sau control într-o societate comercială, interdicţii aplicate pe o durată de zece ani după executarea pedepsei principale, precizează Mediafax.

Citiți și: Poți face pușcărie dacă ai asta în mașină!

Penescu este încarcerat în Penitenciarul Ploieşti din septembrie 2013.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3