SMART KIDS 930X122

catalin radulescu

DEPUTATUL CĂTĂLIN RĂDULESCU, CONDAMNAT

Deputatul Cătălin Rădulescu, condamnat. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a hotărât condamnarea deputatului PSD de Argeș Cătălin Rădulescu la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, anunță Digi24. Hotărârea, care este definitivă, a fost dată în procesul în care DNA l-a acuzat pe Rădulescu de efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și de dare de mită.

Citiți și: Lovitură pentru deputatul ”Mitralieră” în dosarul de fals luptător anti-comunist

Practic, Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut hotărârea dată de instanța supremă în martie 2016, respingând apelurile formulate, pe de-o parte, de DNA, iar pe de alta, de parlamentar. „Respinge ca nefondate apelurile formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie şi de inculpatul Rădulescu Cătălin Marian împotriva sentinței penale nr.265 din data de 30 martie 2016, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 1627/1/2014.”, se arată în hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Cătălin Rădulescu fusese trimis în judecată de DNA în anul 2014. Detalii, AICI.

Citiți și: DEPUTATUL „MITRALIERĂ”, PUS SUB ÎNVINUIRE

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90