930×122 CAPRA 5

dna

CĂTĂLIN RĂDULESCU: „DACĂ A VORBIT, PENDIUC A GREȘIT”

Deputatul Cătălin Rădulescu (PSD) a făcut astăzi o serie de declaraţii privind discuţiile pe care le-a avut cu primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, legate de situaţia juridică a acestuia.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Parlamentarul a spus, în săptămânala conferinţa de presă a PSD Argeș, că l-a sfătuit pe Pendiuc să nu ia legătura cu niciuna dintre persoanele implicate în dosarul de corupţie instrumentat de DNA şi care îl vizează. Este vorba de dosarul privind transportul local de călători din municipiu.

„L-au sfătuit şi avocaţii, care sunt foarte buni, l-am sfătuit şi eu. I-am spus să nu ia legătura cu martorii sau alte persoane din dosar. Ştiu care sunt condiţiile, pentru că şi eu sunt sub control judiciar, iar avocaţii pe care îi am eu îl reprezintă şi pe domnul primar. Eu nu ştiu dacă a vorbit sau nu, aşa cum susţine DNA când cere arestarea. Dar dacă a vorbit, a greşit.”, a declarat Rădulescu.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Primarul Tudor Pendiuc află azi dacă va rămâne în arest la domiciliu sau dacă va fi iar arestat preventiv şi dus în Bucureşti pentru că ar fi încălcat regulile impuse de instanţa de judecată care a dispus arestarea sa la domiciliu. Ieri judecătorii de la Tribunalul București au decis să dea verdictul azi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90