930×122 CAPRA 5

delapidare

DNA EXTINDE URMĂRIREA PENALĂ FAȚĂ DE MIRCEA DRĂGHICI

DNA extinde urmărirea penală față de Mircea Drăghici. Direcția Națională Anticorupție (DNA) a extins urmărirea penală față de deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici, în calitatea sa de trezorier al Partidului Social Democrat.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

„În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 294/VIII/3 din 2 aprilie 2019 procurorii Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a corupției au dispus extinderea urmăririi penale față de aceeași persoană, trezorier al unui partid, cu privire la săvârșirea unei alte infracțiuni de delapidare.

În ordonanța procurorilor se arată că în cauză există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

În calitate de trezorier al unui partid, având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupé), cu o valoare de 324.800 de lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

Concret, la data de 10.07.2017 formațiunea politică, prin trezorier, a cumpărat autoturismul anterior menționat, iar la data de 18.07.2017 autoturismul ar fi fost vândut unei persoane din familia trezorierului, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului. Banii pentru autoturism au fost plătiți abia la data de 23.08.2018 (…)”, informează DNA.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3