EcoMoto 930×122

domo

DOMO, DECIZIE RADICALĂ

DOMO, decizie radicală. Casa de avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii va reprezenta în justiție deţinătorii mărcii DOMO şi ai numelui de domeniu DOMO.ro în dispută legală cu CEL.ro. Începând cu luna iulie a acestui an, clienţii online ai DOMO ar fi fost induşi în eroare de o practică apreciată ca ilegală a companiei deţinătoare a CEL.ro, scrie digi.24.ro.

Astfel, persoanele care au încercat accesarea din Google a magazinului, după o simplă căutare a cuvântului “domo”, utilizând acest motor de căutare, erau redirecţionate, de fapt, către site-ul CEL.ro, acesta fiind primul rezultat generat de respectivul motor de căutare, printr-un link sponsorizat care conţinea expresia “domo.ro”, potrivit wall-street.ro.

Această conduită a continuat pe parcursul a mai multor luni, folosindu-se în mod nelegal numele de domeniu DOMO.ro. Numele de domeniu a fost utilizat nelegal prin includerea acestuia atât în linkul paginii web, cât şi în conţinutul paginii, sub forma unui hyperlink care trimite, la rândul său, la aceeaşi pagină web a CEL.ro.

“Pe lângă această practică, tot în luna iulie compania deţinătoare CEL.ro a înaintat o cerere către OSIM pentru a înregistra în mod abuziv marca DOMO, în condiţiile în care dreptul de utilizare aparţine altei companii. Ca urmare a acestei situaţii, am demarat, în numele titluarului numelui de domeniu, operaţiunile legale pentru recuperarea prejudiciului în cazul acţiunilor reprezentanţilor CEL.ro împotriva DOMO.ro în spaţiul online, dar şi în cazul încercării de preluare a mărcii la OSIM,”, declară Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu şi Asociaţii. (Sursa: http://www.digi24.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/, foto: fastbrainz.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90