930×122 CAPRA 5

Arges

DOSAR LA DNA PENTRU MOLIVIŞU

Direcția Națională Anticorupție (DNA) are în lucru un dosar cu privire la proiectul staţiunii de schi Molivişu din munţii Ghiţu, judeţul Argeş.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Informaţia a fost furnizată astăzi în Pitești de Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR) , prezent la conferinţa de presă a Consiliului Judeţean Argeş.

„Cei care s-au ocupat de proiect mi-au făcut mie plângeri că ADR nu deblochează fondurile europene aferente. Am întrebat la DNA dacă există un dosar privind proiectul şi mi s-a spus că da, încă din 2012.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Noi am făcut tot ce am putut să se continue proiectul, dar acesta a fost supradimensionat. Ar fi trebuit să se meargă pe proiecte mai mici, nu şi pe pârtii de schi, şi microhidrocentrale, turbării, observator astronomic… În plus, cei care au făcut proiectul au depus în 2007 o declaraţie pe propria răspundere că au fondurile necesare cofinanţării, dar nu aveau banii, după cum s-a dovedit mai târziu. Dacă actuala echipă de management va depune la autoritatea de management o argumentaţie din care să rezulte motivele care au dus la întârziere (n.r. – staţiunea ar fi trebuit să fie gata la 31 decembrie 2015) este posibil ca investiţia să fie continuată cu bani europeni, dacă nu, nu!”, a spus Muşat.

Despre dezastrul în ceea ce privește proiectul stațiunii Molivișu puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/dezastru-proiectul-molivis-abandonat-de-constructor/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/dezastru-proiectul-molivis-abandonat-de-constructor/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90