930 x122 grota rece

cannes

EMA PENDIUC, LIBERĂ SĂ PLECE DIN ȚARĂ

Emanuela Pendiuc poate părăsi țara. Este hotărârea pe care a luat-o astăzi Curtea de Apel București, anunță Mediafax.

Citiți și: Pitești. Decizie majoră la Curtea de Apel! Ce se întâmplă de luni

Instanța de judecată a decis că fiica cea mare a primarului suspendat al Piteștiului, Tudor Pendiuc, poate ieși dincolo de granițele țării. „Încuviinţează inculpatei Pendiuc Emanuela Elena părăsirea teritoriului României în perioada 12-25 mai 2015, în scopul participării sale la Festivalul de Film de la Cannes (Franţa)”, scrie Mediafax, citând din hotărârea judecătorilor.

Amintim că Emanuela Pendiuc a participat și anul trecut la acest festival: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/ema-pendiuc-din-nou-la-festivalul-de-film-de-la-cannes/.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Fiica cea mare a lui Tudor Pendiuc este judecată sub control judiciar în dosarul DNA privind transportul public de călători din Pitești. Acuzațiile la adresa sa sunt de complicitate la luare de mită și spălare de bani. În același dosar este judecat, dar în arest preventiv, tatăl său. Detalii despre dosarul DNA puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/lotul-pendiuc-la-primul-termen-de-judecata-la-tribunal/. (Foto: Facebook Ema Pendiuc)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90