New Profesional Consult 930 x 122

ani

EXCLUSIV. IONICĂ REVINE DEFINITIV LA PRIMĂRIE. TRIBUNALUL ARGEȘ, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

Exclusiv. Ionică revine definitiv la Primărie. Tribunalul Argeș, decizie de ultimă oră. În urmă cu puțin timp, Tribunalul Argeș a admis contestația depusă de Cornel Ionică prin care acesta a cerut în instanța de contencios administrativ anularea ordinului emis de prefectul Emilian Dragnea în ceea ce îl privește. Tribunalul Argeș a hotărât anularea ordinului emis de prefect.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Este vorba de ordinul emis pe data de 19 martie 2019 prin care s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică. Iată hotărârea Tribunalului Argeș:

”Admite acţiunea. Anulează Ordinul nr.87/19.03.2019 emis de pârâtă (n.r. – prefectul Emilian Dragnea). Dispune reintegrarea reclamantului în funcţia de primar, cu plata drepturilor băneşti corespunzătoare perioadei în care nu a exercitat această funcţie. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 7 iunie 2019, la Tribunalul Argeş –Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal”.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

Amintim că pe 5 aprilie 2019 Cornel Ionică obținuse la Tribunalul Argeș suspendarea ordinului (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90