SMART KIDS 930X122

bercea mondial

FATA LUI BERCEA MONDIAL, AUDIATĂ DE PROCURORII ARGEȘENI

Fata lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) este audiată la această oră la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, din Pitești.

Citiți și: „Tătucul” alegerilor, dat pe mâna Parchetului!

Motivul audierii Izaurei Anghel îl reprezintă o sesizare pe care au primit-o procurorii din partea penitenciarului Colibași. Fiica lui Bercea Mondial este audiată într-un dosar de corupție. Mai exact, i s-ar imputa faptul că prin ea tatăl său ar fi încercat să mituiască un gardian al penitenciarului, acolo unde este închis Bercea, pentru a obține un telefon mobil. De asemenea, și Bercea Mondial ar fi fost audiat de procurori în aceeași cauză. Amintim că Sandu Anghel se află încarcerat în penitenciarul Colibași, din Argeș, fiind condamnat la 8 ani și 9 luni de pușcărie pentru că și-a înjunghiat un nepot.

PS: Izaura Anghel a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de dare de mită. Ea urmează să fie prezentată în instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă. (Foto: adevarul.ro)

Citiți și: DOSAR PENAL PENTRU ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR. VIZATĂ E ACTIVITATEA UNOR MEDICI DIN ARGEȘ

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3