Donaris 930 x 122

budeasa

FOST PRIMAR, MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII LA BIBLIOTECĂ

Ion Ştefan şi-a pierdut funcţia de primar al comunei argeșene Budeasa după ce a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării de bani europeni, dosar în care este condamnat la pușcărie cu executare şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Pe lângă această pedeapsă, instanţa a decis ca Ştefan să facă şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii. Fostul edil a avut de ales: fie munceşte în altă localitate, respectiv Dârmăneşti, fie la el în comună.

A optat pentru a doua variantă, iar acum lucrează la biblioteca şcolară din comuna pe care a condus-o ani de zile ca primar. După ce va termina orele de muncă în folosul comunităţii fostul edil îşi va face formele legale pentru ieșirea la pensie. (Foto Ion Ștefan: detectivultau.ro)

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90