930×122 CAPRA 5

Eftime

GINERELE LUI IONICĂ, LA DETECTORUL DE MINCIUNI

Ionuț Adrian Eftime, în calitate de martor, a fost testat cu detectorul de minciuni. Informația apare în motivarea pe care judecătorul de la Înalta Curte de Casație și Justiție a formulat-o în ceea ce privește plasarea în arest la domiciliu a fostului viceguvernator BNR Bogdan Olteanu.

Citiți și: IONICĂ PUNE ÎN PERICOL DESZĂPEZIREA PITEŞTIULUI!

Concluzia testului este că Ionuț Adrian Eftime spune adevărul. Amintim că Eftime, aflat în închisoare într-un alt dosar, le-a precizat procurorilor că în anul 2008 i-a dat lui Bogdan Olteanu, la sediul central al PNL, 1.000.000 de euro din partea lui Sorin Ovidiu Vântu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în postul de guvernator al Deltei Dunării.

”Martorul Eftime Ionuţ a fost supus unei constatări tehnico-ştiinţifice de detectare a comportamentului simulat, rezultând că este sincer, astfel încât declaraţia acestuia va fi avută în vedere cu prioritate la stabilirea situaţiei de fapt. Declaraţia cuprinde numeroase detalii cu privire la împrejurările remiterii banilor, care se coroborează cu celelalte mijloace de probă administrate şi confirmă concluzia raportului de constatare.”, se arată în motivarea judecătorului.

Citiți și: TANCURI ABANDONATE ÎN PITEȘTI

Ionuț Adrian Eftime este ginerele lui Cornel Ionică, primarul Piteștiului. Pe aceeași temă, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/hotnews-ginerele-lui-ionica-l-a-infundat-pe-olteanu/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90