930 x122 grota rece

bogdan olteanu

HOTNEWS: GINERELE LUI IONICĂ L-A ÎNFUNDAT PE OLTEANU

În cazul reținerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, cel care a livrat informațiile procurorilor este un fost angajat al lui Vântu, Ionuț Adrian Eftime, intermediarul care i-ar fi dus banii lui Olteanu, nu Sorin Ovidiu Vântu (SOV), așa cum s-a speculat inițial, scrie Evenimentul Zilei, informație confirmată pentru HotNews.ro de surse apropiate dosarului.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

SOV a primit citația miercuri la penitenciar, având direct calitate de suspect, au explicat pentru HotNews.ro sursele citate, astfel că Vântu nu putea fi și denunțător. Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noapte, după ce procurorii l-au audiat în cursul zilei pe Sorin Ovidiu Vântu la sediul DNA.

Ionuț Adrian Eftime a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în dosarul Petromservice, în care a fost condamnat și Sorin Ovidiu Vântu, alături de sindicalistul Liviu Luca. (Sursa: http://www.hotnews.ro/, foto: reportingproject.net și bancherul.ro)

Citiți și: Revoluție în Biserica Ortodoxă Română!

Eftime, care se află în pușcărie, este ginerele lui Cornel Constantin Ionică, primarul Piteștiului.

Amănunte despre reținerea de către DNA a lui Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/dna-lovitura-dura-oficial-bnr-retinut/.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90