930×122 CAPRA 5

accident

INCREDIBIL! ȘOFERUL DIN MIOVENI CARE A OMORÂT DIN CULPĂ DOI OAMENI, DOAR AREST LA DOMICILIU

Tribunalul Argeș a decis astăzi că Alexandru Adelin Popa poate fi cercetat în stare de arest la domiciliu.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Asta după ce Judecătoria Pitești hotărâse ca tânărul de 21 de ani din Mioveni acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă să primească mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Avocatul lui Popa a atacat hotărârea Judecătoriei, iar Tribunalul a luat o măsură mult mai blândă. O măsură mult mai blândă deși gravitatea faptei este evidentă și în ciuda antecedentelor ca șofer ale tânărului (alte abateri de la legislația rutieră).

Reamintim că pe 6 decembrie, în timp ce conducea un autoturism BMW 320 XDrive pe strada Logofăt Stanciu Mihoveanu din orașul Mioveni, pe fondul depăşirii vitezei regulamentare şi a neadaptării acesteia la carosabilul umed, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, potrivit Poliției Argeș. Mașina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, o Dacia Super Nova. Din accident au rezultat decesul a două persoane şi vătămarea corporală a altor trei. Cei decedați erau soț și soție, iar fetița lor, în vârstă de 13 ani, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită. Copilul a rămas orfan. Ceilalți doi răniți sunt șoferul vinovat și o altă persoană din BMW. (Foto: Gazeta de Mioveni)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3