930×122 CAPRA 5

arest

LA LOC COMANDA! TUDOR PENDIUC, DIN NOU ÎN AREST PREVENTIV

La Tribunalul București s-a judecat astăzi cererea procurorilor DNA de înlocuire a arestului la domiciliu în cazul lui Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului, cu arestul preventiv. Aceeași cerere a fost formulată de DNA și în cazul unui alt inculpat din dosar, omul de afaceri Constantin Scarlat. Procurorii anticorupție au motivat că cei doi ar fi încălcat condițiile legale ale arestului la domiciliu. Punctul de vedere al DNA îl puteți (re)citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/stiri/justitie/bomba-pendiuc-risca-sa-fie-iar-arestat-afla-de-ce-il-acuza-dna/.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Potrivit agenției naționale de presă AGERPRES, Tribunalul București a admis cererea DNA în privința primarului. Prin urmare, Tudor Pendiuc va reveni după gratii, pentru următoarele 30 de zile, în arestul preventiv al Poliției Capitalei din care ieșise pe 19 noiembrie ca urmare a unei hotărâri a Curții de Apel București. Decizia nu este definitivă și va putea fi atacată, dar are caracter executoriu. În schimb, conform Mediafax, în ceea ce îl privește pe Constantin Scarlat cererea DNA a fost respinsă, urmând ca omul de afaceri să rămână în arest la domiciliu.

Amintim că primarul Pendiuc este acuzat de DNA de luare de mită și abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată în cazul semnării contractului de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim pentru transportul local de călători din Piteşti.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • hasdrubal spune:

    La puscarie,pendula la puscarie,la puscarieee… Pe cand si complicii?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3