930 x122 grota rece

coruptie

LIVIU DRAGNEA ȘI CEI DOI COPII AI SĂI AU INTERDICȚIE DE INTRARE ÎN SUA

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA. Motivul: implicarea în fapte de corupție a fostului președinte al Camerei Deputaților și al Partidului Social Democrat (PSD).

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

”Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public intrarea în Statele Unite fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte semnificative de corupţie”, se precizează într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Departamentului de Stat al SUA.

Aceeași interdicție au primit-o și Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea, cei doi copii ai lui Liviu Dragnea.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

”În cazurile în care secretarul de stat deţine informaţii credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupţie, aceste persoane şi cei mai apropiaţi membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicat.

Amintim că la sfârșitul lunii mai a acestui an Liviu Dragnea a fost închis în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90